Veel belangstelling voor werk van Sjef v.d. Voort

Onbekende bron, onbekende datum.

 

DEURNE - In het Deurnese ge­meenschapshuis De Vierspan werd vrijdagavond een expositie ge­pend van de oud-Deurnenaar Sjef van der Voort, die schilderijen, aquarellen, tekeningen en ge­brandschilderd glas-in-lood expo­seert.

Wethouder C. J. van Laarhoven van culturele zaken noemde deze tentoonstelling een climax in de serie van vier afwisselende expo­sities die regelmatig onder super­visie van de beheerscommissie worden gehouden.

'Ik denk dat de mensen dit werk mooi vinden,' stelde wethouder Van Laarhoven in zijn inleiding vast, 'want iedereen herkent wat men hier ziet. Sjef van de Voort schildert zaken die hij met zijn ei­gen ogen waarneemt en dit is het grootste compliment dat men een kunstenaar kan geven.' In deze expositie zag de wethou­der de eerlijkheid bevestigd van deze Brabantse-Deurnese-Helmondse kunstenaar.

 

Voor de ope­ning van de tentoonstelling be­stond overweldigende belang-stel­ling. Een groot aantal Deurnese vrienden van Sjef van der Voort gaf acte de présence. In de Viers­pan hangen in totaal zo'n vijftig werkstukken, waarvan .verschil­lende te koop zijn. De expositie is vandaag van 10-22 uur, zondag van 10-18 uur, maandag van 10-22 uur en dinsdag van 10-18 uur ge­opend.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now